Odrůdy datlí, druhy datlí a typy datlí v nabídce e-shopu Frutree
MĚKKÉ A VLÁKNITÉ MEDJOOL DATLE
Datle Medjool jsou odrůda datlí, o kterých se mluví jako o nejchutnějších a nejkvalitnějších datlech. Oproti klasickým datlům jsou mnohem větší a šťavnatější. Velké a baculaté datle Medjool se často označují jako „sirupové“, a to pro jejich javorovou chuť a lahodnou texturu.
Z datlí lze připravit i RAW dezerty, tyčinky, kuličky a ovocné džemy.
Můžete je přidat i do dezertů, smoothies, snídaňových kaší, müsli a ovocných salátů. Sladké plody můžete použít k výrobě datlového sirupu, přírodního sladidla do jídel.
Datle Medjool vám může pomoci zvýšit hladinu draslíku, který prospívá nervovému systému. Vitamíny skupiny B v datlích Medjool, jako je kyselina pantotenová, folát a niacin, pomáhají řídit metabolické procesy, které přeměňují jídlo na energii. Výzkum ukazuje, že to může pomoci v boji proti únavě a únavě.
Medjool datle
MĚKKÉ A VLÁKNITÉ MEDJOOL DATLE
Datle Medjool jsou odrůda datlí, o kterých se mluví jako o nejchutnějších a nejkvalitnějších datlech. Oproti klasickým datlům jsou mnohem větší a šťavnatější. Velké a baculaté datle Medjool se často označují jako „sirupové“, a to pro jejich javorovou chuť a lahodnou texturu.
Z datlí lze připravit i RAW dezerty, tyčinky, kuličky a ovocné džemy.
Můžete je přidat i do dezertů, smoothies, snídaňových kaší, müsli a ovocných salátů. Sladké plody můžete použít k výrobě datlového sirupu, přírodního sladidla do jídel.
Datle Medjool vám může pomoci zvýšit hladinu draslíku, který prospívá nervovému systému. Vitamíny skupiny B v datlích Medjool, jako je kyselina pantotenová, folát a niacin, pomáhají řídit metabolické procesy, které přeměňují jídlo na energii. Výzkum ukazuje, že to může pomoci v boji proti únavě a únavě.
Medjool datle
MĚKKÉ A VLÁKNITÉ MEDJOOL DATLE
Datle Medjool jsou odrůda datlí, o kterých se mluví jako o nejchutnějších a nejkvalitnějších datlech. Oproti klasickým datlům jsou mnohem větší a šťavnatější. Velké a baculaté datle Medjool se často označují jako „sirupové“, a to pro jejich javorovou chuť a lahodnou texturu.
Z datlí lze připravit i RAW dezerty, tyčinky, kuličky a ovocné džemy.
Můžete je přidat i do dezertů, smoothies, snídaňových kaší, müsli a ovocných salátů. Sladké plody můžete použít k výrobě datlového sirupu, přírodního sladidla do jídel.
Datle Medjool vám může pomoci zvýšit hladinu draslíku, který prospívá nervovému systému. Vitamíny skupiny B v datlích Medjool, jako je kyselina pantotenová, folát a niacin, pomáhají řídit metabolické procesy, které přeměňují jídlo na energii. Výzkum ukazuje, že to může pomoci v boji proti únavě a únavě.
Medjool datle
JANTAROVÉ A AROMATICKÉ DEGLET NOUR DATLE
Datle Deglet Noor jsou polosuché mírně křupavé datlové plody. Jsou považovány za nejoblíbenější datlové ovoce ve Spojených státech. Datle Delget Nour jsou známé také jako královské datle a běžně označovaná jako královna všech datlí. Alžírské datle Delget Nour mají průsvitnou světlou barvu, jsou jemné na dotek a mají jemnou medovou chuť.
Deglets jsou jemnější ve sladkosti a trochu oříškové chuti, díky čemuž jsou skvělým občerstvením – ale při vaření si také pěkně drží svoji strukturu, takže jsou oblíbené na dušené a pečené maso.
Medjool datle
Datle Medjool Jsou známé pro svoji velikost, jemnou texturu a bohatou chuť s jemným karamelovým, medovým a skořicovým nádechem. Mají jantarovou až červenohnědou barvu. Medjool datle jsou baculaté, jejich slupka je lesklá a má příjemnou žvýkací texturu. Medjool datle se pěstují v Maroku, Palestině, Jordánsku a Saúdské Arábii a dozrávají mezi prvními.Deglet Nour datle
Jsou to středně velké datle s úzkým oválným tvarem. Barva se pohybuje od slabě žluté až po jantarové tónování s mírně průsvitnou slupkou. Při zrání bývají až tmavě hnědé. Jejich textura je polosuchá a často se popisuje jako křupavá. Ve srovnání s Medjool datlemi mají méně cukru. Přesto jsou datle Deglet dostatečně sladké. Jejich chuť nese ořechové tóny a je často přirovnávána k hnědému máslu a kešu. Dozrávají ke konci sezóny. Datle Deglet Noor pocházejí z Alžírska a v Kalifornii se pěstují více než sto let.Datle Deglet Nour vám mohou pomoci zvýšit hladinu draslíku, který prospívá nervovému systému. Vitamíny skupiny B v datlích Deglet Nour, jako je kyselina pantotenová, folát a niacin, pomáhají řídit metabolické procesy, které přeměňují jídlo na energii. Výzkum ukazuje, že to může pomoci v boji proti únavě a únavě.
Deglet Nour datle
JANTAROVÉ A AROMATICKÉ DEGLET NOUR DATLE
Datle Deglet Noor jsou polosuché mírně křupavé datlové plody. Jsou považovány za nejoblíbenější datlové ovoce ve Spojených státech. Datle Delget Nour jsou známé také jako královské datle a běžně označovaná jako královna všech datlí. Alžírské datle Delget Nour mají průsvitnou světlou barvu, jsou jemné na dotek a mají jemnou medovou chuť.
Deglets jsou jemnější ve sladkosti a trochu oříškové chuti, díky čemuž jsou skvělým občerstvením – ale při vaření si také pěkně drží svoji strukturu, takže jsou oblíbené na dušené a pečené maso.
Medjool datle
Datle Medjool Jsou známé pro svoji velikost, jemnou texturu a bohatou chuť s jemným karamelovým, medovým a skořicovým nádechem. Mají jantarovou až červenohnědou barvu. Medjool datle jsou baculaté, jejich slupka je lesklá a má příjemnou žvýkací texturu. Medjool datle se pěstují v Maroku, Palestině, Jordánsku a Saúdské Arábii a dozrávají mezi prvními.Deglet Nour datle
Jsou to středně velké datle s úzkým oválným tvarem. Barva se pohybuje od slabě žluté až po jantarové tónování s mírně průsvitnou slupkou. Při zrání bývají až tmavě hnědé. Jejich textura je polosuchá a často se popisuje jako křupavá. Ve srovnání s Medjool datlemi mají méně cukru. Přesto jsou datle Deglet dostatečně sladké. Jejich chuť nese ořechové tóny a je často přirovnávána k hnědému máslu a kešu. Dozrávají ke konci sezóny. Datle Deglet Noor pocházejí z Alžírska a v Kalifornii se pěstují více než sto let.Datle Deglet Nour vám mohou pomoci zvýšit hladinu draslíku, který prospívá nervovému systému. Vitamíny skupiny B v datlích Deglet Nour, jako je kyselina pantotenová, folát a niacin, pomáhají řídit metabolické procesy, které přeměňují jídlo na energii. Výzkum ukazuje, že to může pomoci v boji proti únavě a únavě.
Deglet Nour datle
JANTAROVÉ A AROMATICKÉ DEGLET NOUR DATLE
Datle Deglet Noor jsou polosuché mírně křupavé datlové plody. Jsou považovány za nejoblíbenější datlové ovoce ve Spojených státech. Datle Delget Nour jsou známé také jako královské datle a běžně označovaná jako královna všech datlí. Alžírské datle Delget Nour mají průsvitnou světlou barvu, jsou jemné na dotek a mají jemnou medovou chuť.
Deglets jsou jemnější ve sladkosti a trochu oříškové chuti, díky čemuž jsou skvělým občerstvením – ale při vaření si také pěkně drží svoji strukturu, takže jsou oblíbené na dušené a pečené maso.
Medjool datle
Datle Medjool Jsou známé pro svoji velikost, jemnou texturu a bohatou chuť s jemným karamelovým, medovým a skořicovým nádechem. Mají jantarovou až červenohnědou barvu. Medjool datle jsou baculaté, jejich slupka je lesklá a má příjemnou žvýkací texturu. Medjool datle se pěstují v Maroku, Palestině, Jordánsku a Saúdské Arábii a dozrávají mezi prvními.Deglet Nour datle
Jsou to středně velké datle s úzkým oválným tvarem. Barva se pohybuje od slabě žluté až po jantarové tónování s mírně průsvitnou slupkou. Při zrání bývají až tmavě hnědé. Jejich textura je polosuchá a často se popisuje jako křupavá. Ve srovnání s Medjool datlemi mají méně cukru. Přesto jsou datle Deglet dostatečně sladké. Jejich chuť nese ořechové tóny a je často přirovnávána k hnědému máslu a kešu. Dozrávají ke konci sezóny. Datle Deglet Noor pocházejí z Alžírska a v Kalifornii se pěstují více než sto let.Datle Deglet Nour vám mohou pomoci zvýšit hladinu draslíku, který prospívá nervovému systému. Vitamíny skupiny B v datlích Deglet Nour, jako je kyselina pantotenová, folát a niacin, pomáhají řídit metabolické procesy, které přeměňují jídlo na energii. Výzkum ukazuje, že to může pomoci v boji proti únavě a únavě.
Deglet Nour datle
ČOKOLÁDOVÉ A MÄSITÉ MAZAFATI DATLE
ČOKOLÁDOVÉ A MASITÉ MAZAFATI DATLE
Mazafati datle jsou tmavé, měkké, masité a sladké datle střední velikosti, přibližně 2,5 – 4,5 cm s relativně vysokým obsahem vlhkosti mezi 16 – 35 %, v závislosti na době sklizně a místě pěstování. Období sklizně je každoročně koncem září až do poloviny října.
Datle Mazafati vám mohou pomoci zvýšit hladinu draslíku, který prospívá nervovému systému. Vitamíny skupiny B v datlích Mazafati, jako je kyselina pantotenová, folát a niacin, pomáhají řídit metabolické procesy, které přeměňují jídlo na energii. Výzkum ukazuje, že to může pomoci v boji proti únavě a únavě.
Mazafati datle
ČOKOLÁDOVÉ A MASITÉ MAZAFATI DATLE
Mazafati datle jsou tmavé, měkké, masité a sladké datle střední velikosti, přibližně 2,5 – 4,5 cm s relativně vysokým obsahem vlhkosti mezi 16 – 35 %, v závislosti na době sklizně a místě pěstování. Období sklizně je každoročně koncem září až do poloviny října.
Datle Mazafati vám mohou pomoci zvýšit hladinu draslíku, který prospívá nervovému systému. Vitamíny skupiny B v datlích Mazafati, jako je kyselina pantotenová, folát a niacin, pomáhají řídit metabolické procesy, které přeměňují jídlo na energii. Výzkum ukazuje, že to může pomoci v boji proti únavě a únavě.
Mazafati datle
ČOKOLÁDOVÉ A MASITÉ MAZAFATI DATLE
Mazafati datle jsou tmavé, měkké, masité a sladké datle střední velikosti, přibližně 2,5 – 4,5 cm s relativně vysokým obsahem vlhkosti mezi 16 – 35 %, v závislosti na době sklizně a místě pěstování. Období sklizně je každoročně koncem září až do poloviny října.
Datle Mazafati vám mohou pomoci zvýšit hladinu draslíku, který prospívá nervovému systému. Vitamíny skupiny B v datlích Mazafati, jako je kyselina pantotenová, folát a niacin, pomáhají řídit metabolické procesy, které přeměňují jídlo na energii. Výzkum ukazuje, že to může pomoci v boji proti únavě a únavě.
Mazafati datle
Mazafati datle sú tmavé, mäkké, mäsité a sladké datle strednej veľkosti, približne 2,5 – 4,5 cms relatívne vysokým obsahom vlhkosti medzi 16 – 35 %, v závislosti od času zberu a miesta pestovania. Obdobie zberu úrody je každoročne koncom septembra až do polovice októbra.
Datle Mazafati vám môžu pomôcť zvýšiť hladinu draslíka, ktorý prospieva nervovému systému. Vitamíny skupiny B v datliach Mazafati, ako je kyselina pantoténová, folát a niacín, pomáhajú riadiť metabolické procesy, ktoré premieňajú jedlo na energiu. Výskum ukazuje, že to môže pomôcť v boji proti únave a únave.
Mazafati datle
ČOKOLÁDOVÉ A MÄSITÉ MAZAFATI DATLE
Mazafati datle sú tmavé, mäkké, mäsité a sladké datle strednej veľkosti, približne 2,5 – 4,5 cms relatívne vysokým obsahom vlhkosti medzi 16 – 35 %, v závislosti od času zberu a miesta pestovania. Obdobie zberu úrody je každoročne koncom septembra až do polovice októbra.
Datle Mazafati vám môžu pomôcť zvýšiť hladinu draslíka, ktorý prospieva nervovému systému. Vitamíny skupiny B v datliach Mazafati, ako je kyselina pantoténová, folát a niacín, pomáhajú riadiť metabolické procesy, ktoré premieňajú jedlo na energiu. Výskum ukazuje, že to môže pomôcť v boji proti únave a únave.
Mazafati datle
ČOKOLÁDOVÉ A MÄSITÉ MAZAFATI DATLE
Mazafati datle sú tmavé, mäkké, mäsité a sladké datle strednej veľkosti, približne 2,5 – 4,5 cms relatívne vysokým obsahom vlhkosti medzi 16 – 35 %, v závislosti od času zberu a miesta pestovania. Obdobie zberu úrody je každoročne koncom septembra až do polovice októbra.
Datle Mazafati vám môžu pomôcť zvýšiť hladinu draslíka, ktorý prospieva nervovému systému. Vitamíny skupiny B v datliach Mazafati, ako je kyselina pantoténová, folát a niacín, pomáhajú riadiť metabolické procesy, ktoré premieňajú jedlo na energiu. Výskum ukazuje, že to môže pomôcť v boji proti únave a únave.
Mazafati datle